Dell XPS 13 (2019)- review

In cazul in care lucrezi de acasa si nu ai niste dispozitive intocmai bune pentru ceea ce trebuie sa tu sa faci si compania nu ti-a pus la dispozitie dispozitivele necesare pentru a-ti desfasura munca de acasa, inseamna ca ai nevoie de un laptop bun. Daca ai prefera un laptop mai subtire, usor, dar in acelasi timp sa fie si foarte bun, Dell XPS 13 din 2019 este un model potrivit, doar ca are un dezavantaj care conteaza destul de mult in aceasta perioada, ci anume calitatea camerei web. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest laptop, te invit sa ramai cu ochii pe descrierea de mai jos.

Dell XPS 13 are doar cateva specificatii care este posibil sa nu fie pe placul tuturor, precum lumina alba a tastelor de fundal ce face mai dificila vizualizarea tastelor, in loc sa o faca mai usoara. Pretul de inceput al laptopului este de 899 de dolari. 

Laptopul are acum si o versiune cu un ecran tactil cu o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, du doar de 4K cum era pana acum, care este mult mai scump si nu are o durata atat de buna a bateriei. 

Camera web pana acum nu avea deloc o pozitionare buna, se afla sub ecran, iar in videoconferinte vei arata foarte ciudat. S-a luat decizia de a pozitiona camra acolo, pentru ca ecranul a devenit din ce in ce mai subtire. Ei bine, nu a fost o decizie buna si s-a revenit din nou la camera in rama ecranului cum este si normal. 

Dell XPS 13 are 3 porturi USB-C si porturi Thunderbolt. Mai are un slot ce permite adaugarea unui card de memorie si este foarte utile, pentru ca modelele mai ieftine au un spatiu de stocare de doar 128 GB. Modelul mai ieftin este dotat cu un procesor mai slab, Intel Core i3 din seria U, 4 GB memoria RAM, deci daca vrei o putere mai mare va trebui sa optezi pentru modelul cu Intel Core i5, cu o memorie RAM de 8 GB si un spatiu de stocare de 256 GB. Daca esti dispus sa cheltuiesti 1,850 de dolari, poti sa alegi versiune cu procesorul Intel Core i7, 16 GB memorie RAM si un spatiu de stocare de 512 GB.

Durata de viata a bateriei este destul de buna, astfel ca a rezistat timp de 12 ore in testul de redare video, iar versiunea 4K a rezistat 8 ore si 29 de minute.

Prin urmare, Dell XPs 13 este un laptop foarte bun pentru munca de acasa si mutarea camerei web este un mare avantaj. Are performante bune, o buna durata de viata a bateriei, un design atractiv, este subtire si usor.