Samsung Galaxy Buds Pro- review

Samsung a realizat pana acum casti wireless foarte bune, iar anul acesta s-a ocupat sa lanseze o alta pereche de casti, ca urmare a Galaxy Buds Live de anul trecut. Galaxy Buds Pro sunt aproape la fel ca AirPods Pro, doar ca sunt mai ieftine. Castile de la Samsung au o buna durata de viata a bateriei, o calitate buna a sunetului, au functia de anulare a zgomotului. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre noua pereche de casti wireless de la Samsung, te invit sa ramai cu ochii pe descrierea urmatoare.

Samsung Galaxy Buds Pro s-au lansat alaturi de seria S21 si este disponibil pentru vanzare din 15 ianuarie. Castile se gasesc la pretul de 199 de dolari, fiind mai scumpe decat Galaxy Buds Live care costa 169 de dolari, dar calitatea sunetului este mai buna.

Castile sunt disponibile in 3 culori, negru, argintiu si violet, find culori in care se gasesc si telefoanele seriei S21. Castile sunt compacte si nu mai au designul in forma de bob de fasole ca modelul anterior. Exteriorul castilor este din plastic, are comenzi tactile si au 2 microfoane suplimentare pentru a nu se auzi vantul. Castile par prea mari si mai incomode. Daca le vei purta in pat nu vor fi deloc comode. Dar te vei obisnui cu ele si vor fi confortabile pe perioade mai lungi. Pentru a obtine un sigiliu mai bun, castile vin la pachet cu alte varfuri pentru a crea un sigiliu mai strans. Comenzile tactile intrerup melodia, redau melodia la o atingere simpla, la una dubla trec la urmatoare melodie, raspund la apel sau in resping, iar atingerea tripla reda piesa anterioara, iar apasarea lunga se poate personaliza, poate comuta modurile ambientale si anularea zgomotului. 

Castile sunt rezistente la apa, au IPX7, avand in vedere ca pana acum rezistenta la apa era de IPX2 IPX4. Castile au 3 microfoane pentru a anula zgomotul si este mai calitativa functia de cat la Buds Live. Se descurca cu mediile mai zgomotoase, dar cu cele foarte zgomotoase nu se descurca. 

Sunetul este foarte bun, bine echilibrat, basul este puternic. Profilul sunetului se poate modifica din aplicatie.

Castile au o durata de viata a bateriei de 5 ore cu functia de anulare a zgomotului activata, iar cu functia oprita rezista 7 ore, iar carcasa ofera 13 ore, respectiv 20 de ore suplimentare. Durata de viata a bateriei nu este excelenta, dar este medie pentru casti cu functia de anulare a zgomotului.

Acestea fiind spuse, castile Samsung Galaxy Buds Pro sunt foarte bune, functia de anulare a zgomotului nu este excelenta, dar este buna, calitatea sunetului este foarte buna, sunt complet rezistente la apa si durata de viata a bateriei este destul de buna.