Cele mai bune dispozitive inteligente pentru casa pentru 2021

Daca vrei ca in acest an sa iti creezi o casa inteligenta, vei avea nevoie de cateva dispozitive, dar asta nu inseamna ca va trebui sa cheltuiesti o avere. Sunt unele dispozitive inteligente, fie de la Amazon, fie de la Google, care sunt mai accesibile, fie ca este vorba despre un difuzor, becuri inteligente, afisaj inteligent sau altele. Daca vrei sa afli care sunt unele dintre cele mai bune dispozitive inteligente pentru 2021, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Amazon Echo de a 4-a generatie costa 100 de dolari, are un design placut, interesant, primeste un bas mult mai puternic, calitatea sunetului este mai buna decat a modelului anterior si primeste si un hub Zigbee, ceea ce inseamna ca se va asocia mai usor cu alte dispozitive din casa. Alexa are mai multe abilitati si asistenta decat Google Assistant.

Google Nest Mini costa 49 de dolari si chiar daca nu este la fel de bun si de puternic ca cel de la Amazon, se gaseste la un pret accesibil, se poate monta pe perete, poate sa detecteze prezenta, astfel ca se va aprinde LED-ul din partea de sus. Ofera functii de control chiar si daca nu mai ai internet in casa.

Google Nest Hub costa 90 de dolari si are un design elegant, ofera un feedback vizual foarte bun. Acest ecran nu are o camera web, pentru a evita problemele referitoare la confidentialitate. Este dotat cu Google Assistant si va repeta comanda ta, pentru a vedea daca a inteles bine.

Amazon Echo Show 8 costa 105 dolari si este cel mai bun afisaj inteligent de la Amazon. Pana si calitatea audio este foarte buna, are si un obturator pentru confidentialitate. Interfata este una foarte prietenoasa.

Google Nest Wifi costa 269 de dolari si este o alegere foarte buna pentru a avea un semnal mai bun in toata casa. Din pacate, acest dispozitiv nu accepta Wi-Fi 6. Daca ai nevoie de un Wi-Fi mai bun, acest dispozitiv este o alegere foarte buna.

Philips Hue LED se poate gasi la un pret de 63 de dolari si este un be inteligent care se poate conecta la un alt dispozitiv inteligent. Functioneaza cu Amazon, Apple si Google. Exista o gama mai larga de modele.

Ecobee SmartThermostat se poate gasi la 199 de dolari este un termostat prin intermediul caruia se poate regla temperatura din casa chiar si de la distanta, doar ca va trebui conectat la Wi-Fi.

Acestea fiind spuse, daca vrei ca in acest an sa iti cumperi mai multe dispozitive inteligente care sa iti transforme casa intr-una inteligenta, acestea sunt unele dintre cele mai bune si nu va trebui sa cheltuiesti o avere pentru a le cumpara.