Amazon Echo Dot 2020- review

Amazon Echo Dot de a 3-a generatie a fost lansat in anul 2018 si a avut un mare succes, fiind unul dintre cele mai populare difuzoare inteligente si la un pret foarte mic si este cel mai mic difuzor dintre toate difuzoarele de la Amazon. In acest an, Amazon a lansat unul dintre cele mai noi difuzoare, Echo Dot 2020 care se gaseste la un pret accesibil de 29 de dolari. Pentru a afla mai multe detalii despre acest nou difuzor inteligent de la Amazon, te invit sa urmaresti prezentarea de mai jos.

Designul pe care il are Echo Dot 2020 este de sfera, fiind un design nou, este acoperit cu plasa, ca si celelalte modele de pana acum, iar designul sau seamana destul de mult cu cel al HomePod Mini de la Apple. Este disponibil in 3 culori diferite, alb, negru si albastru deschis. Este potrivit chiar si pentru un spatiu mic, pentru ca el fiind un dispozitiv mic nu va ocupa mult spatiu. 

Este dotat cu Alexa care va face tot ceea ce facea si pana acum, adica va raspunde la intrebarile pe care i le vei adresa, va controla alte dispozitive din casa, va monitoriza casa in cazul unor spargeri si altele. In acest sens difuzorul nu a fost schimbat. 

Schimbare insa, tine de calitatea sunetului. Are 1,6 inci, ceea ce inseamna ca este mai puternic decat a 3-a generatie de 1,1 inci. Pentru a avea o imagine de ansamblu mai ampla in ceea ce priveste sunetul, Echo Dot 2020 la volumul de 90% este egal cu volumul maxim de la Echo Dot de a 3-a generatie. Basul nu a fost niciodata puternic la dispozitivele Echo, deci nu este nici la acest model nou. Echo Dot 2020 nu este potrivit pentru a tine postul de boxa, pentru ca nu are o calitate a sunetului atat de buna, dar este suficient pentru a asculta ocazional muzica, pentru ca dispozitivul se axeaza si pe alte functii ale sale. Dar, in comparatie cu modelul din 2018, sunetul a fost imbunatatit, designul este nou si este potrivit pentru a controla alte dispozitive inteligente din casa, mai ales ca are un pret mic. Daca vrei o calitate mai buna a sunetului, poti sa optezi pentru Echo de 100 de dolari, fiind mai bun decat un Dot.

In mare parte, este la fel ca orice alt difuzor inteligent de la Amazon, are aceleasi controale Alexa, aceleasi culori.

Acestea fiind spuse, Echo Dot 2020 are cateva imbunatatiri fata de a 3-a generatie care a fost lansat in 2018, doar ca sunetul nu este atat de bun ca la o boxa, se centreaza mai multe pe functiile sale, deci daca vrei o calitate buna a sunetului va trebui sa te uiti de o boxa.