Zvonuri despre MacBook Pro 16 inci

MacBook Pro de 16 inci a fost lansat in 2019, dar fata de MacBook Pro de 15 inci nu a adus nimic nou, in afara de o dimensiune mai mare a ecranului. Tocmai din aceasta cauza, se astepta ca noul model de MacBook Pro de 16 inci sa aduca modificari mai semnificative, atat cu privire la design, dar si cu privire la tastatura si ecran. In plus, Apple isi doteaza laptopurile cu cipurile proprii, M1, care se spune ca sunt mult mai puternice decat cele de la Intel. Daca vrei sa afli cateva zvonuri despre noul model de MacBook Pro de 16 inci, fii cu ochii pe ce va urma.

MacBook Pro de 16 inci se spune ca se va lansa pe la jumatatea sau sfarsitul anului acesta. Cat despre pret, se ia ca punct de referinta pretul actualului model care a inceput de la 2.399 de dolari, dar s-ar putea ca acest nou laptop sa coste mai mult.

Un zvon care se refera la designul pe care il avea noul laptop, spune ca acesta va fi complet nou. Dupa o cercetare, s-a ajuns la concluzi ca ca laptopul nu va mai avea acel design curbat ca actualul MacBook Pro de 16 inci, ci va avea marginile plate, fiind similar cu designul seriei Iphone 12.

Unele persoane spera ca noul model de laptop sa nu mai aiba Touch Bar, ceea ce este posibil sa se intample. In plus, acest Touch Bar se simte si la pret si daca ar fi inlocuita cu taste functionale clasice, pretul s-ar putea sa scada. O alta varianta ar fi aceea ca unele versiuni de laptopuri sa nu aiba bara tactila, iar altele sa o aiba. 

Daca bara tactila s-ar elimina, ar face loc pentru incarcarea MagSafe. Aceasta tehnologie ar oferi si o incarcare mai rapida, dar ar fi dorit ca Apple sa pastreze si portul USB-C. Se spune ca MacBook Pro de 16 inci va avea si mai multe porturi.

Zvonurile referitoare la procesoarele M1 pe care Apple le va folosi, spun ca au mai multe nuclee si grafica va fi mai buna.

Mai exista zvonuri care sustina ca MacBook Pro de 16 inci va avea un ecran mini-LED, adica vor fi culori mai vii, mai bogate, gama dinamica va fi mai buna, contrastul va fi mai ridicat si luminozitatea va fi mai mare. Pentru ca va economisi prin utilizarea propriilor procesoare, sansele sa existe un mini-LED sunt destul de mari.

Acestea fiind spuse, despre noul model MacBook Pro de 16 inci nu se stiu inca lucruri sigure, concrete, ci doar cateva zvonuri referitoare atat la design, procesoare, ecran si pret. Daca vei dori sa il cumperi, va trebui sa mai astepti, pentru ca se va lansa mai tarziu si pana atunci poate vei obtine si informatii concrete care sa iti consolideze decizia sau sa o slabeasca.