Accesoriile cele mai importante pentru Iphone

Dupa ce iti cumperi un telefon in general, indiferent de marca lui, sunt cateva accesorii pe care trebuie sa ti le cumperi pentru a fi complet in siguranta. Incarcatorul si castile vin automat la pachet cu noul Iphone, eventual daca vrei sa iti cumperi pe parcurs altele mai bune, cum ar fi AirPods. Dar sunt doua accesorii, se poate spune ca, fundamentale.

Dupa ce ti-ai cumparat telefonul ai mare grija de el, mai ales in cazul in care ai cheltuit o suma foarte mare pentru noul tau dispozitiv, ai grija mai mare ca altadata de el, dar la un moment grija asta exagerata dispare din diverse motive, fie ca te-ai saturat de el, te-ai plictisit de el sau pur si simplu nu mai crezi ca trebuie sa ii acorzi o asa mare atentie si grija. Dar dupa ce ti-ai cumparat telefonul, chiar daca este o persoana foarte atenta si grijulie, tot este foarte recomandat sa iti cumperi o folie. In cazul unei cazaturi a telefonul display-ul sau se poate sparge daca nu aveai folie de protectie si in situatia asta va trebui sa mergi cat mai repede la un service (sa nu amani pentru ca ecranul se poate sparge mai tare) iar aici sa iti schimbi geamul la Iphone, care te va costa o suma destul de mare de bani si vei regreta ca nu ti-ai cumparat o folie ca sa previ aceasta situatie costisitoare. Folie de protectie este foarte importanta, daca ti-ai scapat telefonul si aveai folie, ea in cel mai rau caz se va zgaria sau se va sparge dar poate fi inlocuita cu alta si tot nu va costa cat te-ar costa o schimbarea a display-ului, fie nici folia, nici display-ul nu vor pati nimic, asta depinde de cat de periculoasa a fost cazatura. 

Alt accesoriu important este husa. Si ea este folosita tot pentru protectie si poti opta fie pentru o husa doar de spate din silicon, fie o husa tip carte sau flip care sa iti acopere tot telefonul pentru a protectie mai mare. Indiferent de care ti-ai alege trebuie sa stii ca pe langa protectia mai mare a telefonului tau, inseamna si un gram de frumusete adaugat. Frumusetea consta in gama larga de huse colorate, cu modele vesele, cu peisaje sau animale, sau chiar simple daca nu vrei sa para telefonul tau prea impopotonat. 

Acestea fiind spuse, atat folia de protectie, cat si husa indiferent de model, sunt cele mai importante accesorii ale unui telefon si in acelasi timp si o economisire de bani, pentru ca nu va trebui sa cheltuiesti o suma mai mare de bani pentru schimbarea display-ului daca vei scapa telefonul si el nu are folie sau husa. In plus, folia si husa nu sunt accesorii scumpe.