Cele mai bune huse pentru Samsung Galaxy S10, S10 Plus si S10E

Daca ti-ai cumparat anul trecut unul dintre telefoanele seriei S10, poate ca este prea devreme sa faci un upgrade la Galaxy S20, avand in vedere ca au preturi foarte mari. Chiar daca ai un Galaxy  S10E, S10 sau S10 Plus, sunt o multime de huse foarte interesante si bune. Daca vrei sa afli care sunt unele dintre cele mai bune huse pentru aceste 3 tipuri de telefoane, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Speck Presidio Pro se gaseste in mai multe culori, husa este confectionata din material policarbonat, are o acoperire antiderapanta, este rezistenta. Husa este subtire, dar are 2 straturi de policarbonat pentru protectia telefonului, dar permite si incarcarea wireless. Este putin cam scumpa, costa 40 de dolari. 

OtterBox Symmetry Series este o husa foarte eleganta, este subtire, dar durabila si protejeaza telefonul foarte bine. Husa este disponibila in mai multe culori, ofera protectie in cazul cazaturilor si preturile incep de la 40 de dolari. 

Gear4 Piccadilly este o husa transparenta, rezistenta la zgarieturi. Husa permite in continuare incarcarea wireless, iar marginile sunt ridicate pentru o protectie mai mare. Preturile incep de la 30 de dolari. 

Catalyst este o husa renumita pentru ca este rezistenta la apa, ea protejeaza atat spatele, cat si ecranul telefonului. Este transparenta, marginile sunt ridicate pentru o protectie mai mare si are o bratara care se poate pune la mana. Preturile incep de la 40 de dolari. 

Speck Presidio Grip sunt disponibile in mai multe culori, are creste din cauciuc, iar aceasta husa este una foarte subtire, dar durabila, iar preturile incep de la 35 de dolari. 

Tech 21 Evo Check este o husa care are protectie impotriva caderilor de la 12 metri, o tehnologie antimicrobiana si este disponibila doar in varianta de gri inchis si mov. 

Scooch Wingman este o husa care are si un suport pentru telefon pentru a-l tine in orizontala sau in verticala si se poate pune la masina la aerisire. Pe langa suport, husa ofera si o mare protectie, fiind disponibila doar in 2 culori si preturile incep de la 40 de dolari. 

Samsung LED Wallet Case este o husa care se poate folosi si pe post de portofel cu LED, husa este subtire si se poate pune doar un card. Se pot opri alarme si sa raspunzi la apeluri daca dai coperta la o parte. Aceasta husa ar trebui sa se gaseasca la un pret de 50 de dolari. 

Acestea fiind spuse, daca ai un Samsung Galaxy S10E, S10 sau S10 Plus, husele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al protectiei si poti sa o cumperi, daca ai nevoie, pe cea care ti se potriveste cel mai bine.