Microsoft Office la pret redus

Sunt convinsa ca sunt persoane care nu au descarcat Microsoft Office, fie ca si-au cumparat de curan laptop-ul sau calculatorul, fie ca nu au dispus de banii care trebuiau platiti pentru a-si achitiona pachetul de Microsoft Office.Spre exemplu, nici eu nu am pachetul Microft descarcat pentru ca nu am fost dispusa sa platesc duma respectiva. Dar am o veste buna pentru cei care isi doresc sa isi cumpere pachetul Microsoft Ofiice. In luna martie acest pachet are preturi reduse. Ma gandesc ca ti-am starnit curiozitatea si iti voi oferi mai multe detalii despre pret si de unde poti sa achizitionezi pachetul .

Aveti doua variante de a cumpara pachetul. Prima este cumpararea unui abonament direct de la Microsoft, dar pretul ar putea fi mai mare decat daca ati cumpara de la un distribuitor. Astfel, varianta a doua care este si mai optima este cumpararea pachetului Office de la un distribuitor de incredere. In randurile de mai jos va voi afisa preturile de la Microsoft Office 2019, Microsoft Office 365 si Microsoft Office 2016. 

In cazul in care doresti sa cumperi pachetul Microsoft Office 365, trebuie mentionat ca acest serviciu este bazat pe un abonament. Preturile sunt pentru crearea unui abonament in primul an si se poate folosi atat pe un laptop, cat si pe o tableta. Avantajul utilizarii abonamentului Microsoft Office 365 este faptul ca include toate cele mai recente versiuni ale pachetului Office si dispune de 1 TB de stocare in OneDrive. Pretul abonametului Microsoft Office 365 incepe de la 48 de dolari pana la 200 de dolari. 

Microsoft Office 2019 nu permite conectarea pe mai multe dispozitive ca cel 365, dar si acesta are un pret redus si include oferta “Home&Student”. Pretul acestuia este pe o perioada mai mare de timp in comparatie cu Microsoft Office 365. Ceea ce include Microsfot Office 2019 sunt Excel, PowerPoint, Word si OneNote. Pretul pachetului incepe de la 110 dolari pana la 219 dolari. 

De asemenea, si Microsoft Office costa mai multe decat cel 365, doar ca poate fi folosit pentru o perioada mai mare de timp. Si acesta are oferta “Home&Student” si nu trebuie sa fii neaparat student pentru a cumpara acest abonament. Pachetul include Word, Excel, PowerPoint si OneNote. Preturile la Microsoft Office 2016 incep de la 160 dolari pana la 235 dolari. 

In concluzie, daca iti doresti sa iti cumperi un abonament la unul dintre cele trei pachete (Microsoft Office 365, 2019 sau 2016) poti beneficia de preturi reduse daca apelezi la un distribuitor de incredere decat daca apelezi la Microsoft. In functie de preferinta ta iti poti cumpara aboanemtul, daca doresti sa te conectezi pe mai multe dispozitive iti recomand Microsoft Office 365, iar daca nu vreti neaparat sa va conectati la mai multe dispozitive puteti alege Microsoft Office 2019 sau 2016.