Castile Montblanc

Castile Montblanc sunt niste casti destul de costisitoare, pretul lor este undeva la 525 de lire sterline. Ce este drept designul lor si luxul pe care ti-l ofera este incredibil, dar daca nu esti dispus sa cheltui atat de mult pe niste casti, poti sa te orientezi catre alte modele care sunt mult mai ieftine si aproape la fel de bune. 

Montblanc este acea companie care face diferite produse de lux si care sunt foarte scumpe. Designul si maretia sunt mai importante decat calitatea adevarata, dar ei au in continuare clienti. De aceea, pretul castilor nu este unul mic, este in raport cu pretul celorlalte produse de lux ale firmei. 

Pentru aceia dintre voi pentru care care o pereche de casti este mai mult decat un simplu accesoriu, atunci puteti sa va bazati pe castile de la Montblanc, dar pentru aceia dintre voi care nu sunt dispusi sa dea o suma atat de mare pentru o pereche de casti de lux, trebuie sa cautati alte modele care sunt mult mai ieftin, chiar daca nu sunt de lux au totusi un design placut. 

Firma Bose sau Sennheiser se bazeaza pe calitatile tehnice pe care le poate avea o pereche de casti care sa coste atat de mult, ar trebuie sa reduca zgomotul din exterior pentru o calitate mai buna a apelului sau pentru ascultarea unei melodii in liniste fara sa existe pertubari din  exterior si bineinteles sa aiba wireles. In schimb, firma Montblanc nu se bazeaza pe altceva decat pe lux, nu ofera nici performanta, nici o calitate atat de inalta incat sa isi merite banii pe deplin. 

Castile Montblanc sunt confectionate dintr-o piele moale, aromatica si nu se potriveste oricarui afacerist de lux. Cureaua si castile au o piele finisata perfect si se simte foarte bine. 

Montblanc pune la dispozitia afaceristului de lux pielea neagra cu metal cromat, pielea maro cu metal colorat auriu si pielea gri cu metal lustruit. Functia de reducere a zgomotului pe care s-ar baza alte companii este acum inlocuita de eleganta si impresia de sofisticare, aspectul, simtirea, construirea si finisarea castilor Montblanc, care oricum au un pret mult prea mare. 

Totusi acestea casti au cateva functii inteligent pentru, buton de chemare a Google Assistant-ului, butoane de reglare a volumului (mai tare sau mai incet) si o functie de bluethoot. Au o intrare pentru un cablu USB-C pentru a se incarca. Mai exista o functie a castilor, ci anume aceea de play/ pauza. In loc de wireles cum ar folosi alte companii pentru niste casti, Montblanc prefera sa foloseasca functia de bluethoot. 

Bateria castilor este de 730 de mAh si ar trebui sa fie suficienta pentru 20 de ore de redare. 

Asadar, daca vrei sa ai o pereche de casti de lux dar nu foarte performante in comparatie cu alte modele de la alte companii, poti sa iti cumperi castile de la Montblanc in valoare de 525 de lire sterline.