Iphone 6 VS Iphone 6S, diferente interesante de luat in calcul

Mereu m-am intrebat care sunt functiile sau caracteristicile telefoanelor S care le difera de celelalte si in ce masura sunt ele atat de relevante astfel incat sa platesti mai mult pentru un Iphone …S decat pe unul simplu. Daca te afli si tu in situatia aceasta ar trebui sa urmaresti detaliile prezentate mai jos pentru a lamuri odata si odata aceasta probleme ca deja s-a ajuns la lansarea Iphone-ului 11 si eu inca nu stiu care este diferenta intre un Iphone …S sau unul simplu. 

La Iphone-ul 6S s-a introdus pentru prima oara capacitatea 3D a ecranului, astfel incat tineai apasat pe o aplicatie si ea se vedea 3D. Aceasta a fost o caracteristica foarte interesanta pe care a introdus-o compania Apple. 

O diferenta pe care o aduc modelele 6S si 6S Plus este greutatea si grosimea lor, fiind mai grele si mai groase decat telefoanele cele dinaintea lor, iar acest aspect tine de design. Bateria a trebuit sa fie micsorata pentru a se potrivi cu  noile componente hardware si modelele erau confectionate din aluminiu din seria 7000, fiind unul de calitatea inalta. 

Avantajele pe care le are 6S pe partea de software sunt wallpape-uri care se afla in miscare, aplicatia Live Photos si capacitatea de a inregistrare 4K. 

Iphone 6S este dotat cu un cip A9 care alaturi de co-procesorul M9 asigura functionarea noii caracteristici introduse in acest model de telefon, ci anume a functiei 3D si nu in ultimul rand si al suportului SIRI.

Un aspect foarte important de mentionat este cel legat de memorie. Iphone 6S are o memorie mai mare RAM decat Iphone 6 simplu, astfel ca iti permite memorarea mai multor fisiere si nu este nevoit sa faci mereu curat prin ele si sa le elimini pentru ca nu mai ai memorie. 

Referitor la stricarea display-ului, aici nu exista niciun avantaj pentru niciunul dintre modele. Astfel ca, daca ai avut ghinionul sa il scapi si nici nu aveai folie vei fi nevoit sa schimbi sticla la Iphone 6 si in cazul in care aveai Iphone 6S, trebuie sa ii schimbi si lui sticla pentru ca nu ai niciun privilegiu daca ai telefon mai performant cand vine vorba de schimbarea sticlei. 

S-a introdus la Iphone 6S si capacitatea de a fotografia din miscare, iar camera frontala are acum 5 megapixeli. Iphone 6S Plus este mai bun si poate face fotografii pana la 8 megapixeli si inregistrari de 4K. 

Modelul Iphone 6s este disponibil intr-o culoare foarte frumoasa si noua, ci anume rose gold. 

Prin urmare, Iphone 6S este mai bun decat cel simplu, fiind dotat cu mai multe functii si caracteristici decat cel simplu, deci se merita sa platesti mai mult pentru a-ti cumpara Iphone 6S.