Instrumente de masaj

Daca esti pasionat de masaj, fie ca iti place sa mergi la masaj, fie ca este maseur, Theragun a lansat 4 aparate de masaj. Theragun este posibil sa devina oficial Therabody. In aceasta perioada cat stam izolati, desi suntem acasa, poate ca in unele zile ne simtim mai obositi si mai stresati decat atunci cand mergeam la munca. De aceea, un aparat de masaj poate sa fie remediul pentru aceea oboseala si pentru stres. In randurile de mai jos voi descrie noile aparate de masaj de la Theragun.

Aceste aparate de masaj au forma unor pistoale si iti vor relaxa muschii incordati dupa o zi foarte obositoare. Preturile acestor aparate poate varia de a 599 de dolari pentru Theragun Pro, la 199 de dolari pentru Theragun Mini. Seria aparatelor se completeaza prin alte doua noi modele, Theragun Elite care costa 399 de dolari si Theragun Prime care costa 299 de dolari. Aceste doua modele corespund cu alte doua modele din generatia anterioara, Theragun G3 si Theragun Liv, doar ca acum au un motor imbunatatit, care le scade volumul. 

Cea mai importanta imbunatatire a modelelor, este faptul ca sunt dotate cu un motor QuietForce Technology, care este un motor de inalta tehnologie si care este foarte silentios, spre deosebire de modelele mai vechi. Acest lucru inseamna ca noile modele sunt mult mai puternice. Trei din cele patru modele (in afara de Theragun Mini) se pot conecta prin bluetooth printr-o aplicatie care se poate instala fie pe IOS, fie pe Android. Aplicatia se poate sincroniza cu Apple Health, Google Fit si Samsung Health pentru a oferi unele sfaturi. Modelele Pro si Elite au viteze personalizabile, presetari personalizate, dar si un ecran OLED. 

Theragun Mini este conceput pentru a fi usor de transportat, astfel ca incapea fie intr-o geanta, fie intr-un rucsac. Chiar daca nu este atat de puternic ca celelalte modele, are o putere foarte mare pentru dimensiunea sa.

Theragun Pro poate fi considerat cel mai bun aparat de masaj, are un brat rotativ si baterii care se pot schimba. Manerul in forma triunghiulara iti permite sa il prinzi din mai multe parti, astfel incat sa poti ajunge si la locurile mai greu de accesat. 

Theragun Elite se poate conecta prin bluetooth, are un ecran OLED si un contor de forta. Are un interval mare de viteza, intre 1.750 si 2.400 de miscari pe minut. 

Theragun Prime are un LED in loc de ecran si are 5 viteze prestabilite. Durata de viata a bateriei este de 120 de minute. 

Prin urmare, daca iti place masajul, aceste noi aparate de la Theragun sunt potrivite, iar in functie de bugetul tau iti poti alege unul dintre cele 4 modele, iar Theragun Mini chiar daca este cel mai mic, este puternic pentru dimensiunea sa.