Cele mai importante accesorii pentru telefon

Atunci cand cheltuiesti o suma destul de mare de bani pentru a-ti cumpara telefonul mult dorit, ai o mare grija de el, ii oferi o mai mare atentie, ca nu cumva sa il scapi pe o suprafata dura, sa nu il zgarii, pentru ca stii ca in cazul in care se intampla astfel de lucruri, costul reparatiei nu este atat de mic. Pentru ca telefonul tau sa fie in permanenta protejat, trebuie sa ai cateva accesorii de protectie. Mai sunt cateva accesorii pe care trebuie sa le ai, dar acestea sunt referitoare la incarcarea lui. Daca vrei sa afli care sunt aceste accesorii, mai jos voi descrie fiecare accesoriu in parte. 

Primul accesoriu, care vine chiar in cutie cu telefon si se poate spune ca este cel mai important, este incarcatorul. Daca ti s-a stricat, trebuie sa mergi cat mai urgent la un magazin de accesorii de telefoane sa iti cumperi unul, in caz contrar, vei putea folosi telefonul doar o zi sau 2 in functie de capacitatea bateriei. Modelele mai noi de telefoane permit si incarcarea wireless inversa, dar daca vrei sa beneficiezi de acest tip de incarcare va trebui sa iti cumperi un incarcator separat, pentru ca nu vine in cutie cu teleofnul. 

Folia de protectie este foarte importanta si este indicat sa o cumperi imediat dupa ce iti achizitionezi telefonul. Daca de exemplu ti-ai cumparat un Iphone 7, nu ai avut folie pe el si l-ai scapat pe o suprafata dura, exista sanse foarte mari sa fii nevoit sa mergi la service pentru a-i inlocui sticla la Iphone 7, care te va costa o suma destul de mare de bani. Daca vei avea folie, acest lucru nu se va intampla. 

Husa este alt accesoriu legat de protectie si este indicat ca si aceasta sa fie cumparata deodata cu folia. Ea se poate spune ca este un accesoriu in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca ea are si rolul de a infrumuseta telefonul. Ea se gaseste intr-o gama larga de varietati, colorate, inflorate, cu imprimeuri, cu peisaje, cu animale si multe altele. Poate sa fie din silicon de spate ori de tip carte care poate sa protejeze intregul telefon. 

Bateria externa este foarte utila si din ce in ce mai des utilizata de catre multe persoane. Atunci cand nu esti acasa, nu ai o priza la indemana, iar bateria este pe cale de a se descarca si tu mai ai nevoie de telefon, bateria externa te va salva, pentru ca iti va incarca telefonul, fara ca tu sa ai nevoie de o priza, trebuie sa ai doar un cablu. 

Asadar, daca iti lipseste vreunul dintre accesoriile de mai sus, este foarte important sa mergi sa le cumperi imediat de la un magazin de accesorii de telefoane, pentru ca telefonul tau sa fie protejat si sa i se asigure o continua functionare prin incarcare.