Castile Bose Noise Cancelling 700- review

Bose este o companie renumita pentru casti sale cu functia de anulare a zgomotului, pentru ca sunt foarte bune. S-a asteptat mult timp lansarea castilor Bose Noise Cancelling 700, doar ca ele sunt foarte scumpe, in jur de 400 de dolari, dar se poate sa ai noroc sa le gasesti si la un pret mai mic. Totusi, daca ai aceasta suma de bani si esti dispus sa o cheltuiesti pe o pereche foarte buna de casti, acest model de la Bose este o alegere foarte buna. A primit mai multe drivere pentru o calitate mai buna a sunetului si functia de anulare a zgomotului a fost imbunatatita. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste casti, te invit sa citesti descrierea ce va urma. 

Bose Noise Cancelling 700 nu se pliaza, ceea ce unor persoane le va placea mai mult, iar altora s-ar putea sa nu le placa atat de mult, pentru ca inseamna ca va fi mai mare carcasa, ceea ce este adevarat. Carcasa se inchide magnetic si in interior incap castile impreuna cu un cablu USB-C. Unor persoane li se va parea ca aceste casti sunt mai grele decat modelul anterior, Quiet Comfort 35 II, dar sunt mai grele decat acestea cu un gram. Castile au o banda in interior din cauciuc. 

Functia de anulare a zgomotului este foarte buna, iar calitatea sunetului din timpul apelurilor este foarte buna. Ele au microfoane noi care sunt proiectate pentru a se auzi vocea mai bine, dar si pentru a reduce zgomotul din jurul tau, astfel incat persoana de la celalalt capat al firului sa te auda mai bine. Atunci cand tu nu vorbesti, castile reduc foarte mult zgomotul din jur, dar atunci cand vorbesti, zgomotul nu mai este redus chiar atat de mult. Cipurile cu care sunt dotate castile echilibreaza sunetul foarte bine. Exista si o functie care iti permite sa iti auzi vocea, astfel incat sa nu vorbesti prea tare, pentru ca va fi deranjatnt pentru cealalta persoana. 

Daca Alexa este activata, nu va avea niciun efect negativ asupra duratei de viata a bateriei. Castile pot rezista in jur de 20 de ore de redare a muzicii si 15 minute de incarcare ofera 3 ore si jumatate de viata a bateriei. 

Daca vom compara sunetul de la castile acestea Bose cu cele de la Sony, vom observa ca basul de la Bose este mai puternic, dar sunetul de la Sony este mai cald. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o pereche de casti fie pentru noua seria de Iphone 12 care nu mai vine la pachet cu perechea de casti, fie pentru ca ai nevoie de o noua pereche de casti pentru telefonul tau Android, castile Bose Noise Cancelling 700 este o alegere foarte buna.